Jitka JONOVÁ, Kapitulní otázka olomoucká a obsazování arcibiskupského stolce v Olomouci od roku 1880 do poloviny 20.století, Brno, Centrum pro studium demokracie a kultury 2022, 212 s. ISBN 978–80–7325–550–3. - Macková, Marie (Theatrum historiae, 2023)