Ignát HERRMANN – Pavla KORITENSKÁ – Josef ŠRÁMEK, V pevnosti. Kritická reedice knihy Ignáta Herrmanna, Hradec Králové, Muzeum východních Čech v Hradci Králové 2021, 223 s. ISBN 978-80-87686-42-3. - Macková, Marie (Theatrum historiae, 2022)