No. 32 (2023): Economic History of the Early Modern Period at the 12th Congress of Czech Historians
Reports and Reviews

Irena KORBELÁŘOVÁ – Radmila DLUHOŠOVÁ – Jitka SOBOTKOVÁ, Paměť chuti: receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí, Opava, Slezská univerzita v Opavě 2020, 601 s. ISBN 978-80-7510-43

Vendula Cilečková
University of Pardubice

Published 2023-07-13

How to Cite

Cilečková, V. (2023). Irena KORBELÁŘOVÁ – Radmila DLUHOŠOVÁ – Jitka SOBOTKOVÁ, Paměť chuti: receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí, Opava, Slezská univerzita v Opavě 2020, 601 s. ISBN 978-80-7510-43. Theatrum Historiae, (32), 125–127. Retrieved from https://theatrum.upce.cz/index.php/theatrum/article/view/2485

Abstract

 

 

 

Downloads

Download data is not yet available.